Monday, April 28, 2008

Pertandingan Mencari Harta Karun PPSB

Berbekalkan motto "redah je" saya dan teman sekerja mendaftarkan diri untuk mengikuti program "Mencari Harta Karun"anjuran Kelab Sukan di tempat kerja. Ditambah pula dengan reputasi rakan sekumpulan yang ada diantara mereka pernah menjadi naib juara pertandingan tersebut pada edisi yang terdahulu, semangat ini menjadi semakin berkobar-kobar. Ikuti komentar sepanjang pertandingan tersebut:Jam 7.30 sampai ke Rumah Kelab di Jalan Anson, Penang (Abg Nazri siap berposing lagi) Dapat nombor 4 (tarak ong ooo).

Acara tampal pelekat kereta (sedihnya dapat nombor ni)

Acara senamrobik bermula jam 8.00 pagi. Ramai jugak yang mengambil bahagian. Mungkin teruja dengan instructor yang didatangkan khas (tak gitu en. Kamal)


Urusetia yang turut berpoco-pocoBersedia untuk bermula pada jam 9.00 pagiJuruarah (abg Malik sedang membelek panduan)Disebabkan memberi tumpuan 100 peratus kepada mencari harta karun, saya tidak sempat mengambil beberapa keping sepanjang acara tersebut berlangsung (driver mana boleh bawa kereta sambil ambil gambar)

Walaupun sasaran mendapat tempat terbaik tersasar jauh (cuba lagi tahun hadapan) kenangan yang diperolehi amat bermakna.

Kepada team 'redah je' tahun depan kita cuba lagi. Mungkin tahun ini bukan rezeki kita. Anyway u all semua memang best.

No comments: